نقشي الماسين بر جريده صنعت چاپ

نقشي که از دور هويداست و الماسي که اعتبار يک صنعت است. نقش الماس نشان داد که در هر شرايطي مانند الماس مي‌درخشد.

 در واپسين ايام سال در آن هنگام که چلچله‌ها خبر از رويش دوباره ايامِ به‌کام مي‌دادند، اتفاقي در راه بود. اتفاق درخشان ماه‌ها و سال‌ها. رخدادي که تا مدت‌هاي مديد مفرح يادها خواهد بود.

جمعه بود و تهران بود و آفتابي که بر فراز هتل بزرگ ارم مي‌درخشيد. داخل هتل اما بازتاب نوري ديگر، بهت بر چهره همه خشکانده بود. نوري که نه از آن آفتاب بود و نه از سوي مشعل.  بل از الماسي بود که در دست‌ چهار برادر، زيبايي را بر سيماي صنعت چاپ کشور نقشانده بود.

مجتمع چاپ نقش الماس به مناسبت پانزدهمين سال فعاليت خود در روز جمعه ۱۸ اسفند ماه در هتل بزرگ ارم جشن باشکوهي برگزار کرد. اين جشن به مجري‎گري احسان کرمي و هنرنمايي حسن ريوندي برگزار شد.

در جشنواره‎ي پانزدهم مجتمع چاپ نقش الماس جمعي از چهره‌هاي سرشناس صنعت چاپ چون بابک عابدين (رئيس اتحاديه‎ي صادرکنندگان صنعت چاپ)، جليل غفاري رهبر (رئيس اتحاديه‎ي صحاف)، حسين ميرباقري (رئيس اتحاديه‎ي فروشندگان کاغذ و مقوا)، بهمن پورمند و ميريونس جعفري (اعضاي هيئت‎مديره‎ي اتحاديه‎ي چاپخانه‎داران تهران)، دکتر محمد عليخاني (عضو شوراي شهر تهران و رئيس کميسون عمران و حمل و نقل) و دکتر حسين وزيري (از مديران شهرداري تهران) حضور داشتند.

در ابتداي مراسم باشکوه نقش الماس احسان کرمي مجري، بازيگر، صداپيشه و خواننده شناخته شده‎ي تلويزيون و راديو که اجراي اين مراسم را بر عهده داشت، يادداشتي از برادران حاجيلو، مديران مجتمع چاپ نقش الماس قرائت کرد:

در ابتدا تنها يک رويا بود، يک روياي بزرگ با پشتوانه‎ي سرمايه‌‎اي کوچک؛ سرمايه‌اي کمتر از مخارج امروز يک ماه خانواده‌اي متوسط، اما بعد از شروع در ذهن ما ديگر تنها يک رويا نبود. فکر ما پر بود از اميد، اميد به آينده‎اي روشن، پر بود از اعتماد، اعتماد به نيروي جوان، پر بود از ايده، ايده‎هايي سرشار از نوآوري و فکر ما تنها نبود، در کنارش انرژي بود، انرژي که حاصلش تلاش بود، تلاشي که کار شبانه‎روزي را طلب مي‌کرد. همان شبانه‎روزهايي که با غرق شدن ما در آن کار، به دقايقي سپري مي‌شد. دقايقي که خستگي نداشت و اين‎ها تنها نبودند، دل هم بود. دلي که براي وطن و هموطن مي‎تپيد. هموطني که لايق يک وطن ثروتمند بود، وطني که بايد پيشرفت مي‎کرد، هموطني که نبايد نيروي کارش هدر مي‎رفت، نيروي کاري که بايد در وطنش صرف مي‌شد و اينها تنها نبودند، خدا بود و خدا، همه‎ي اينها خدا بود، همه خواست و فرمان خدا بود. خدايي که گفت: وَأَنْ لَيْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَى وَأَنَّ سَعْيَهُ سَوْفَ يُرَى «و نيست از براي انسان مگر کوشش و تلاشي که انجام داده است و قطعاً ثمره‎ي کوشش و تلاش خود را خواهد ديد» (سوره النٌجم، آيات ۳۹ و ۴۰).

خدا به وعده‎اش عمل کرد و ما رويايي را که جز ما کسي آن را باور نداشت، به عمل و ثمر رسانديم. امروز با گذشت پانزده سال، آن کارگاه کوچک، چاپخانه‎اي شده که لقب بزرگ‎ترين توليدکننده‎ي فرم‎هاي عمومي در خاورميانه را يدک مي‌کشد. چاپخانه‎اي که رزق صدها خانواده را مستقيم و ده‌ها هزار خانواده را غير‌مستقيم تامين مي‌کند. چاپخانه‎اي که محل صدور محصول به کشورهاي خارجي است. چاپخانه‎اي که در کارنامه‎ي خود ليستي از اولين‎ها را دارد؛ اولين گارانتي چاپ فرم‎هاي عمومي، اولين لمينيت‎هاي برجسته، اولين فرم عمومي تراکت، اولين فرم عمومي پي‎وي‎سي، اولين فرم عمومي شش ساعته، اولين کارت ويزيت دور گرد، اولين فرم‎بند اتوماتيک، اولين سيو مکانيزه، اولين تطابق رنگ بالاي ۸۵ درصد، اولين کارت ويزيت فوري، اولين چاپخانه‎ي آنلاين و صدها اولين ديگر و اين اولين‎ها نقاشي يک اولين است؛ اولين چاپخانه‎ي ايراني که دين خود به مشتري را مي‌شناسند، مي‌دانند که هر چه دارد از برکت اعتماد مشتري‎اش دارد که مي‎خواهد اين اعتماد را پاس بدارد، مي‌خواهد مشتري محترمش را محترم بشمارد، مي‌خواهد مشتري حقوقش را بشناسد و اين تحولي است که اين چاپخانه در خود ايجاد کرد که اين حقوق معرفي شد و مشتري در هر جايي حتي غير از نقش الماس آن را توقع کرد. اين درست است؛ مشتري بايد بداند که حق دارد بهترين خدمات، بيشترين سرعت، بالاترين احترام و برترين کيفيت را از فروشنده بخواهد و اين رويايي بود که به ظهور رسيد.امروز اما روياها تمامي ندارد، مفتخريم که در پانزدهمين سالگرد تاسيس نقش الماس اعلام کنيم که نقش الماس، ديگر تنها يک چاپخانه‎ي بزرگ نيست، نقش الماس يک صنعتگر است. اولين خط‎توليد طلق و سلفون‎هاي مات و براق حرارتي در کشور، به زودي با نام گروه صنعتي توليدي نقش الماس در شهرک صنعتي کاسپين قزوين راه‎اندازي خواهد شد. اميد است با استفاده‎ي بهينه از منابع انساني، مادي و معدني کشور که به حق نعمات خاص خدادادي است؛ همگي بتوانيم خطي در دفتر نقاشي پيشرفت، آباداني و ثروت کشور رسم کنيم تا امضايي باشد از ما بر تاريخ پر افتخار ايران اسلامي‎مان براي آيندگان.

پس از خوانش بيانيه پرمحتوا که گويي بر جريده صنعت چاپ کشور نقشي الماس‌گونه بسته بود، يک گزارش تصويري از صحبت‎هاي مديران نقش الماس پخش شد که در آن مديران اين مجموعه از خود و کسب‎و‎کارشان، از آغاز و روند و انجامشان گفتند

 

گذر ساليان پربار و توشه پر‌محتوا براي
صنعت چاپ کشور

مصطفي حاجيلو رئيس هيئتمديرهي مجتمع چاپ نقش الماس در اين فيلم اظهار کرد: قبل از هر صحبتي بهتر است اشاره‎اي به سابقه و پيشينه‎ي نقش الماس داشته باشم. سن من و برادرم سعيد در مرحله اي بود که بايد وارد بازار کار مي شديم از همين رو به دنبال تحقيق و بررسي براي انتخاب شغل بوديم. نيمه‎ي دوم سال ۱۳۸۱ بود که به واسطه‎ي سابقه‎اي که برادرم در کار چاپ سيلک اسکرين داشتند با سرمايه‎اي شش ميليون توماني وارد کار پس از چاپ شديم.» وي افزود:« من براي ارائه‎ي سرويس بهتر به مشتريان و همکاران به چاپخانه‎ي نوآوران مي‎رفتم و پاي دستگاه‎هاي يک رنگ و دو رنگ مبتدي‎گري مي‎کردم تا کار بهتر و سريع‎تر آماده شود و بتوانم UV آن را انجام دهم. يک مشتري به نام آقاي خنده‎رو بودند که سفارشاتشان را به من نمي‎دادند اما يک روز کارهاي چاپي ايشان به من ارجاع داده شد و من هم مثل هميشه با سرعت و کيفيت کار چاپي آماده شده را بردم و بعد از زدن UV و برش آن، سفارشات را قبل از ظهر به دفتر ايشان رساندم. ايشان تماس گرفتند و گفتند سفارشات امروز را شما زديد؟ آيا مي‎توانيد هر روز با همين سرعت و کيفيت سفارشات ما را به انجام برسانيد؟ جواب مثبت بود، قرارداد بسته شد و ايشان از آن روز تاکنون يکي از بهترين مشتريان ما هستند. رفته رفته ما به فکر توسعه‎ي کار افتاديم و با مشورتي که با آقا سعيد کرديم قرار بر اين شد که وارد حوزه‎ي چاپ افست بشويم و دستگاه خريداري کنيم. براي انجام اين کار من به بانک مسکن و شعبه‎اي که در آن حساب داشتيم رفتم و مسئله را با رئيس شعبه مطرح کردم. ايشان گفتند که بانک ما مي تواند تا سقف ۵۰ ميليون به شما وام اعطا کند. ما وام را گرفتيم و با آن يک دستگاه تک‎رنگ از ساري خريداري کرديم و در کوچه‎ي مقيمي جاي بزرگ‎تري کرايه کرديم.

وي خاطر نشان کرد: «ما با بضاعتي محدود و آرزوهايي بزرگ کار را شروع کرديم و به جايگاه فعلي رسيديم. در وهله‎ي اول هميشه نيت‌مان اين بود که حق و حقوق کارگرانمان را رعايت کنيم و رضايت کامل آنها را کسب کنيم و الباقي را هزينه‎ي خودمان و سرمايه‎ي توسعه‎ي کارمان کنيم. ما با اتحاد و همبستگي نقش الماس را ارتقا داديم و اين را مديون خداوند، اعتماد پدر و تلاش برادرانه مي‎دانيم. »

 

تاکيد بر صفر تا صد کار چاپي هدفي غايي بود
که به ثمر نشست

سخنران بعدي در اين کليپ ويدئويي سعيد حاجيلو مدير عامل مجتمع چاپ نقش الماس ضمن ابراز خاطراتي از دوران ورود به عرصه چاپ، از ميثاقي سخن گفت که به‌سان الماسي روشن بر پيشاني هر آنچه به چاپ و بسته‌بندي مربوط است نقش بسته بود. وي عنوان کرد: «من در دوره‎ي خدمت سربازي در چاپخانه‎ي هوانيروز بودم که مجموعه‎اي بزرگ و کامل بود و آنجا اين لطف نصيبم شد که با تمامي دستگاه‎هاي چاپ آشنا شوم و تجربه‎اندوزي کنم. اولين دستگاه ما يک خشک‎کنUV  بود که يادم هست آن را به سه ميليون و ۷۰۰ هزار تومان خريداري کرده بوديم. يک سيلک دو ميليوني دستگاه ديگري بود که ما در ملک ۱۸ متري اجاره‎اي واقع در ظهيرالاسلام به کار گرفتيم. رفته رفته جذب بازار شديم و به اين فکر افتاديم که خودمان وارد کار فرم‎بندي شويم. تحقيق و بررسي‎هاي انجام شده نشان مي‎داد افرادي که دست به اين‎ کار زده‎اند نهايتا بين شش ماه تا دو سال مجبور به تعطيلي و خروج از بازار شده‎اند ولي ما با اعتماد به ايده و فکر بکرمان و اتکا به پشتکار و توکلي که داشتيم از سال ۱۳۸۵ وارد اين عرصه شديم و تاکنون هم پرقدرت ادامه داده‎ايم.» وي افزود:«يک وام ۵۰ ميليوني به ايده و تلاش ما اضافه شد که نقش بسزايي در پيشرفت نقش الماس داشت و چون چرخي محرک کار ما را جلو برد. ما حتي براي گرفتن اين وام مشکل داشتيم و مالک محل استيجاري ما سند خود را وثيقه گذاشت.»

حاجيلو تاکيد کرد:«به طور کلي کارهاي چاپي در آن زمان به شکلي سنتي به انجام مي‎رسيد و هنوز واحدي به شکل امروزي مجتمع چاپ نشده بود. سفارشات توسط يک دفتر تبليغاتي دريافت مي‎شد هر کدام در يک مجموعه‎ي جداگانه به ظهور مي‎پيوست. ما از همان ابتدا به قصد انجام امور در شکل يک مجتمع چاپ پا به عرصه‎ي توسعه نهاديم. هدفمان اين بود که تمامي کارهاي مربوط زير يک سقف به انجام برسد تا ضمن افزايش سرعت، کنترل هزينه باطله‎ي کارها کاهش پيدا کند و کيفيت کار نيز بالا برود. خود من انساني آرمانگرا و روياپرداز بودم و نقشه‎ي راه را طوري تنظيم کرده بودم که به خواسته‎ها برسيم. به نظر من اتحاد، همبستگي و اعتماد بين برادران و از طرفي به کار بستن درست MIS و استفاده از تبليغات مناسب، نيروهاي متخصص و مديران مياني کارآزموده و زبده بود که راه تعالي نقش الماس را هموار کرد و آن را به جايگاه فعلي رساند.»

 

تلاش شبانه روزي، نيروي محرکه موفقيت نقش الماس

مهدي حاجيلو مدير چاپخانه و نايب رئيس هيئت مديره مجموعه چاپ و بسته بندي نقش الماس با ذکر خاطراتي از سال‎هاي آغازين تا امروز تشريح کرد: به خاطر دارم که از راه مدرسه مستقيما به سر کار و به کمک برادران مي‎رفتم. کار من از حدود ساعت دو بعدازظهر آغاز مي‎شد و تا ساعت ده الي دوازده نيمه‎شب طول مي‎کشيد. شروع فعاليت ما در بخش پس از چاپ بود و مکاني را گرفته بوديم که به پاساژ شقايق و مرکز فرم‎بندي‎هاي عمومي نزديک بود و سفارشات ما بيشتر از اين مکان تامين مي‌شد و همين آشنايي با حوزه‎ي کار بود که ما را به سمت کار در زمينه‎ي فرم عمومي سوق داد.

ما براي پر‌کردن کار ماشين تصميم گرفتيم يک دفتر تبليغاتي تاسيس کنيم. به هدف رسيديم و شش ماه پس از شروع کار دفتر بود که يک دستگاه دو رنگ به مجموعه اضافه شد و کار چاپ را نيز به انجام رسانديم و همينطور پله به پله کار را گسترش داديم و حوزه‎ي فرم عمومي به عنوان کار اصلي ما مطرح شد.

به نظر من راز موفقيت ما قبل از هر چيز همدلي بين چهار برادر بود و بعد پشتکاري که هر کدام به نوبه‎ي خود در کار مصروف داشتيم. اعتماد کاملي بين ما در جريان بود که در موفقيتمان تاثير مستقيم داشت. وظايف هر يک از ما به طور کامل مشخص بود و هر کس مسئوليتي را به عهده داشت؛ ما معتقديم که هيچ کداممان به تنهايي توان راه‎اندازي چنين مجموعه‎اي را نداشتيم. امروز کارکنان مجموعه‎ي نقش الماس در تهران و کرج به مرز ۳۰۰ نفر رسيده‎اند که مديريت اين مجموعه با توجه به کيفيت و سرعت کاري که ما از خود نشان داده‎ايم تنها با هماهنگي ممکن است؛ هماهنگي که از همدلي و برادري ما منتج شده است.

 

هادي حاجيلو عضو هيات مديره مجموعه نقش الماس در حاشيه اين مراسم با تاکيد بر ضرورت همدلي در ايجاد يک مجموعه منسجم و موفق، توسعه و ترقي صنعت چاپ کشور را در گرو انسجام اهالي صنعت چاپ دانست .وي دلايل موفقيت مجموعه نقش الماس را همدلي و از خودگذشتگي برادران حاجيلو در راه هدف متعالي خود عنوان کرد و گفت هر‌گونه خودخواهي در اين راه به عنوان سد امتناعي عظيم جلوي توسعه و پيشروي را خواهد گرفت. به گفته اين عضو هيات مديره مجموعه چاپ و بسته بندي نقش الماس هيچ‌گاه براي موفقيت دير نيست و در هر شرايطي مي‌توان با تکيه بر تلاش و همدلي واقعه‌اي عظيم ساخت. وي مجموعه نقش الماس را مثالي از اين عنوان برشمرد و براي توفيق و سربلندي صنعت چاپ کشور ابراز اميدواري کرد.

پس از ايراد سخن از سوي برادران حاجيلو بعضي از مشتري‌ها و همکاران مجموعه چاپ و بسته‌بندي نقش الماس  از همکاري و نحوه تبادل و همکار خود با اين مجموعه گفتند. در اين رهگذر نخست عليرضا طرفي از مجموعه‎ي چاپ کيميا که به گفته وي همکاريش با مجموعه نقش الماس از اواخر سال ۸۴ آغاز شده، در تبيين دلايل اصلي همکاري با مجموعه نقش الماس تصريح کرد:« همکاري مداوم ما با اين مجموعه دلايل متعددي دارد که در جلب رضايت ما مفيد واقع شده، اول آنکه شما در نقش الماس تنوع بالايي را مشاهده مي‎کنيد، اين مجموعه گارانتي معتبري براي کارهاي چاپي خود دارد، نقش الماس مديريتي منظم و قوي دارد که مثلا در زمان دقيق تحويل کالا بسيار موثر است. به طور کلي مشتريان ما از کيفيت و سرعت کار راضي هستند و ما نيز از مجتمع چاپ نقش الماس که باني ايجاد اين حس است کمال رضايت را داريم. براي اين مجموعه‎ي بي‎نظير و خوب آرزوي موفقيت روز افزون دارم.» پس از وي حسين فردين از دفتر قندي تهران هم با بيان اينکه حدود ۱۴ سال است با مجموعه‎ي نقش الماس همکاري مداوم دارد عنوان کرد: « ما به دو دليل عمده نقش الماس را براي فعاليت خود انتخاب کرديم، اول آنکه پرسنل خوب و حرفه‎اي دارد که از ابتداي ثبت سفارش تا بعد از اخذ آن کاملا پاسخگو هستند و ديگر آنکه کيفيت کار آنها بسيار بالا است و ما در زمان تحويل به مشتري از اين لحاظ مطمئن هستيم». وي افزود:« نقش الماس تا کنون با موفقيت پله‎هاي صعود را طي کرده و من آرزو مي‎کنم همين‎طور پر قدرت به کار خودش ادامه دهد و بتواند در زمينه‎ي کارآفريني بيش از پيش موفق باشد و نقش بسزاي خود در زمينه‎ي چاپ را حفظ کند.

ايمان مزارعي نماينده‎ي چاپ نقش الماس در شهر شيراز تصديق کرد:
« قريب به ده سال است که بنده با مجتمع چاپ نقش الماس همکاري دارم. من اين مجموعه را براي سرعت عمل، دقت و ظرافت، کيفيت و خوش‌قولي در زمان تحويل کارها انتخاب کردم. اميدوارم روند رو به رشد نقش الماس ادامه پيدا کند و همچون گذشته حامي مشتريان و همکاران خود باشد.

بعد از تصديق حرفه‎اي‎گري نقش الماس توسط مشتريان و همکاراني که سابقه‎ي طولاني فعاليت با اين مجموعه را دارند کارکنان و مديران مياني اين مجتمع از راز موفقيت نقش الماس پرده‎برداري کردند.

کار کردن در مجتمع چاپ نقش الماس به ما کار گروهي را ياد داد. به ما ياد داد که مي‎توانيم دست به دست هم با تلاش و صبوري اشتباهات همديگر را جبران کنيم تا به موفقيت برسيم. نقش الماس به ما پويا شدن و پويا ماندن را آموخت، ما فهميديم براي رسيدن به هدف بايد خلاق باشيم و نوآوري کنيم. کار در نقش الماس به ما ياد داد که شخصيت آدم‎ها در بحران‎ها مشخص مي‎شود و شکل مي‎گيرد. در نتيجه نبايد از پيشامدها فرار کنيم.

مديران مجتمع چاپ نقش الماس به ما آموختند که نبايد نااميد شد. آنها در اين راه پر فرازونشيب سخت هميشه مشوق ما بودند و به کرات در گوش ما تکرار مي‎کردند که ما مي توانيم و ما توانستيم.

پس از پخش اين گزارش تصويري از  بابک عابدين، رئيس اتحاديه‎ي صادر کنندگان چاپ به منظور ايراد سخن دعوت به عمل آمد. وي ضمن بيان توضيحاتي درخصوص صنعت چاپ کشور و ارزيابي برخي مولفه‌هاي پررنگ اين صنعت، از آشنايي خود با برادران حاجيلو گفت و نظراتش در باب اين مجتمع چاپ موفق را به استحضار حاضرين رساند.

بابک عابدين، با خيرمقدم از حضور ميهمانان حاضر در اين مراسم با توضيحي مختصر راجع به روند دگرديسي صنعت چاپ کشور و پيشرفتي که به‌دنبال ايجاد رقابت در اين صنعت ايجاد شده بود گفت:
« در نتيجه‌ تلاش‌ها و سعي در توسعه بازار، چاپخانه هاي کشور تغييري اساسي را تجربه کردند. به اين صورت که صنعت چاپ کشور از فعاليت دستي به الکترونيک و ماشين‌آلات موجود در بسياري از چاپخانه‌ها از تک‌رنگ به چند‌رنگ رسيد. صنعت چاپ و کساني که توانستند اين نوآوري را در سيستم توليدشان ايجاد کنند، در بازار رقابت باقي ماندند و مابقي از بازار حذف شدند.» رئيس اتحاديه‎ي صادرکنندگان صنعت چاپ ايران با بيان اين مطلب، به مرحله بعدي گذار صنعت چاپ کشور پرداخت و در‌اين‌باره تصديق کرد:« بعد از مدتي که همه به سرعت دست يافتند، کيفيت و اهميت آن در سفارشات چاپي و سيستم عرضه و تقاضا به ميان آمد و موجب تشديد رقابت بين فعالان صنعت چاپ شد. اين مولفه که مزيت اصلي رقابت در بازار‌هاي مختلف داخلي و خارجي به شمار مي‌آمد وجه تمايز يک بازار کارآمد و منفعل را تشکيل مي داد و آنچه امروز هويداست اينکه کيفيت يکي از مهم‌ترين ابزارهاي موفقيت  در صنعت چاپ و بسته بندي دنيا است.»

وي در خصوص آشنايي با برادران حاجيلو و وصف اراده و توان آنها در طي کردن مسير به گفته وي صعب‌العبور توسعه در صنعت چاپ کشور و حتي منطقه  عنوان کرد:« من از اول که با برادران حاجيلو آشنا شدم انگيزه و خلاقيتي را در آنها ديدم که در من شوق ايجاد کرد. زماني که اين دوستان شروع به فعاليت کردند هنوز استارت‎آپ‎ها در جامعه‎ي ما شکل نگرفته بود و در جامعه‎ي بين الملي نيز تازه آغاز شده بود ولي اين مجموعه يک استارت‎آپ بود، يک هدف مشخص بود و براي اولين بار آنها بودند که در کشور تکنولوژي آي‎تي، اينترنتي و فايل‎هاي الکترونيکي را با چاپ ادغام کردند. نقش الماس مصداق يک مجموعه‎ي پيشرو و موفق است و من از حالا تلألو بين‎المللي آن را پيش‎بيني مي‌کنم.»

 

تجليل از همراهان اين سال‌ها

اين مراسم که به نوعي گوياي محتواي پربار مجموعه چاپ الماس بود، براي حاضرين هم ثمري پربار داشت. جوايز بي‎نظيري که علاوه بر مطرح کردن نقش الماس به عنوان يک مجتمع حرفه‎اي و بزرگ، باعث مباهات بسياري از اهالي صنعت چاپ کشور بود. در اين مراسم در چند نوبت جوايزي نفيس به کارکنان نمونه و مشتريان مجتمع چاپ نقش الماس اعطا شد. در وهله‎ي اول اين کارکنان نمونه و سازندگان جايگاه رفيع نقش الماس بودند که مورد تشويق و قدرداني قرار گرفتند. در ادامه با اهداي لوح تقدير توسط مصطفي حاجيلو رئيس هيئت‎مديره و سعيد حاجيلو مديرعامل، مهدي حاجيلو مدير چاپخانه و نايب رييس هييات مديره و هادي حاجيلو عضو هيئت مديره؛ از کارمندان نمونه‎ي مجتمع چاپ نقش الماس تجليل شد.

در اين رهگذر از کامندان نمونه‌اي چون محمد ملکي مدير دفتر سفارشات، آرش حصاري مدير فروش، مجيد ريسمانچي مدير توليد کارت‌هاي هوشمند، همايون اکبري سرپرست بخش فرم‎هاي عمومي، رضا اشکيور مدير سالن، پرويز پروين مدير بخش برش و بسته‌بندي، غلامرضا فلاحي مسئول ليتوگرافي، مرتضي آرميده مدير فروش، مهرداد ماهري مسئول جينيوس، امير حصاري سرپرست سالن چاپ، مريم عربي مسئول امور مالي، منيره پورمهدي مسئول ارسال شهرستان، مژگان بهرامي کارمند نمونه، سارا غلامي‌پور مدير حسابداري، مريم عبدي مسئول امور مالي تشکر و قدرداني صورت گرفت جوايزي به رسم يادبود به اين کارمندان اهدا شد.

مرحله بعدي اهداي جوايز به مشتريان اين مجموعه چاپي اختصاص يافت. طبق توضيحاتي که در بيانيه مجري اين قسمت از برنامه عنوان شد به ۱۵ تن از مشترياني که از ۱۵ تيرماه تا ۱۵ اسفندماه بيشترين مبلغ خريد را از مجتمع چاپ و بسته‌بندي نقش الماس داشته‎اند،ضمن تقدير جوايزي اهدا شد که در قالب تقسيم‌بندي مشتريان به سه بخش الماسي، طلايي و نقره‌اي صورت گرفت.

مشتريان الماسي اين مجموعه، ايمان مزارعي از چاپ پررنگ شيراز، بيژن ابراهيم‎نژاد از چاپ شاپرک، حسين پاک‎نيا از چاپ هيرود، جلال محمدي از چاپ ايندو و محمد ابراهيم اباذري از چاپ پرنيا بودند که به هر يک از آنها يک گوشي آيفون ۸ پلاس اهدا شد.

مشتريان طلايي نقش الماس را بابک کيارستمي از چاپ پارسيان، حسين شاهين فر از چاپ کهن، حسين ناصري از طوس پرينت مشهد، سبحان کفاش‎پور از چاپ تنديس يزد و بهنام صالحي از چاپ دانشجو تشکيل مي‎دادند که به هر يک از آنها يک گوشي آيفون ۷ اهدا شد.

مشتريان نقره‎اي اين مجموعه را هم محمد قاسمي از چاپ مرداد، شهاب شريفي از چاپ آويژه، اميد آشنايي از چاپ پويان، پريسا غفارلو از چاپ اشل و فاطمه رجبي تشکيل دادند که به هر يک از آنها نيز يک گوشي سامسونگ گلکسي اس ۸ اهدا شد.

در مرحله بعدي اين همايش، مراسم اهداي جوايز وارد بخش هيجان‌انگيز خود شد. در اين بخش که يکي از بخش‌هاي مهم جشن پانزده سالگي نقش الماس به شمار مي‌رفت، طي قرعه کشي که از طريق کامپيوتر و به صورت کاملا تصادفي انجام مي‌شد، ۱۵ جايزه قابل توجه به ۱۵ مشتري خوش‌شانس که در بازه‎ي زماني شش ماهه (از ۱۵ تير تا ۱۵ اسفند) از اين مجتمع خريد داشته‌اند اهدا مي‌شد. بيرون از سالن و در محوطه هتل چند دستگاه خودروي لوکس و تعداد قابل توجهي موتور سيکلت چشم‌نواز پارک شده و منتظر صاحبان خود بودند که از بين همين مشتريان انتخاب مي‌شد. لازم به ذکر است براي قرعه‎کشي، هر يک ميليون تومان خريد از اين مجموعه يک امتياز محسوب مي‎شد و کدهاي قرعه‌کشي براي خريداران ارسال شده بود.

اسامي برندگان اين قرعه کشي از  قرار ذيل است.

– فرهاد ميرزايي از باکو آذربايجان برنده يک دستگاه خودرو هايما

– علي محمدميرزاده از چاپ رباط فلکس برنده يک دستگاه پژو ۲۰۷

– محمد هادي برغمدي از سان‎گرافيک برنده يک دستگاه پژو ۲۰۶

– محـمود شيـخي‎پور از چـاپ پـارک انديـمشک، وحيد شيردل از سان‎گرافيک مشهد، بيژن ابراهيم نژاد از چاپ شاپرک، امين دولتخواه از دفتر تبليغاتي کفشدوزک از آستارا و مهدي عبدي از چاپ صفا در بوشهر هر کدام برنده يک دستگاه موتور سيکلت آپاچي شدند.

– ايمان مزارعي از چاپ پررنگ شيراز، روشن‎پژوه از شرکت بيميتو، معصومه عليپور از شرکت چيليپا طرح، حامد نعمتي از چاپ سرير، شهاب شريفي از چاپ آويژه، زالي پاک‎نيا از چاپ هيرود و فرزانه کوکبي از مجموعه چاپي فرهنگ و هنر نيز هفت برنده گوشي آيفون۷ بودند.

بخش پاياني اين مراسم مکملي بود براي پذيرايي و شادي‌بخشي در روزي به يادماندني که به همت الماس درخشان صنعت چاپ کشور در اذهان به يادگار باقي ماند. در اين بخش ميهمانان به شادمانيِ افزون بر هيجان قرعه‌کشي دعوت شدند که طي آن حسين ريوندي کمدين معروف و محبوب کشور به صحنه آمد و با اجراي برنامه‌اي شاد و سرگرم‌کننده، لحظاتي به يادماندني را براي حضار به ارمغان آورد. ميهمانان با رضايت کامل از برگزاري يک برنامه با لبخندي بر لب راهي صرف ناهار شدند و پس از صرف غذا همراه با هديه‌اي معنوي از گنجينه ادب کشور که براي همه ميهمانان تدارک ديده شده بود شادي را به خانه‌هايشان بردند. به نظر مي‌رسد صنعت چاپ کشور نيازمند واحدهاي چاپي نظير نقش الماس است. اين مجموعه براي مطرح شدن و اثبات سطح کيفي بي‌نظير توليدات خود، هيچ نيازي به برگزاري همايش‌هاي مفرح و اعطاي جوايز ندارد. نقش الماس در خود توليدات باکيفيت نقش الماسين بسته است. با‌اين‌حال برگزاري چنين مراسمي ميثاقي دوباره است بين شرکتي جوان و مخاطباني بود که هر بار از سوي نقش الماس شگفت‌زده مي‌شوند.

ارسال نظرات

پیامتان راوارد نمایدد
لطفا نامتان را اینجا وارد نمایید