دسته‌بندی نشدهمقالات تخصصی

باید زمینه سرمایه گذاری مشترک با دیگر کشورها فراهم شود

رضا جهانیان، مدیرعامل گروه صنعتی جهانیان، از استقبالی که از این دوره نمایشگاه چاپ و بسته بندی شده بود راضی بود و تنها از زمانبندی نامناسب نمایشگاه گله مند بود.
رضا جهانیان در ادامه به ویژگی‌های محصولی که در نمایشگاه ارائه کرده بودند اشاره کرد: ما در این دوره از نمایشگاه به ۶۰ درصد از اهداف خود رسیدیم. محصول جدیدمان دستگاه سلفون دو کاره ای ست که با چسب و سلفون حرارتی کار می‌کند.ابتدا سلفون به چسب آغشته می شود و دور سلیندر داغ پخت شده، سپس روی کار می‌چسبد. از مزایای این دستگاه تولید محصول نهایی با هزینه اولیه کمتر و کیفیت بهتر است. این دستگاه کاملا ایرانی است که برای اولین بار در ایران مستقل از نمونه های مشابه خارجی تولید شده است . خوشبختانه این دستگاه با استقبال خوبی در نمایشگاه مواجه شد..
جهانیان افزود: ما تاکنون ۴۰ تا ۵۰ درصد از محصولات مختلف خود را به کشورهای منطقه صادرکرده ایم . متاسفانه به دلیل مشکلات سیاسی و مالی از جمله مسائلی که در پرداخت ارز وجود دارد، ما نمیتوانیم مستقیما در نمایشگاه های خارجی فعالیتی داشته باشیم و محصولات خود را ارائه کنیم.با این حال توانسته ایم محصولات خود را به صورت پراکنده یا از طریق واسطه‌های ایرانی و خارجی که از کشورهای عراق، ارمنستان و اذربایجان که به نمایشگاه می‌امدند بفروشیم. در نهایت ‌آن‌که متاسفانه ایران علی رغم توانایی هایی که دارد در کشورهای دیگر به عنوان کشور صنعتی شناخته نمی شود.


جهانیان در ادامه عواملی همچون ضعف در سیاست خارجی و برنامه ریزی‌های اقتصادی داخلی و نبود ارتباط با سایر کشور‌ها را دلیل رشد نکردن شرکت های تولیدکننده ایرانی دانست و گفت: باید زمینه سرمایه گذاری مشترک با دیگر کشورها فراهم شود و به این طریق رونق اقتصادی و بازارفعال تری شکل بگیرد. متاسفانه در شرایط بازار کنونی و اثر تحریم ها، مسولین هیچ برنامه مشخص و بلندمدتی ندارند که شرایط اقتصادی بهتری برای سرمایه گذاری فراهم شود.


جهانیان با اشاره به شرایط کشور چین در صنعت ماشین سازی چاپ گفت: رقیب اصلی ما در این صنعت کشور چین است و شرکت های چینی با توجه با امکاناتی که از طرف دولت برای آنها فراهم شده بازارهای بزرگتری در دنیا در اختیار دارند و توان مالی بهتری هم دارند. توان مالی بالا سبب می‌شود طراحی بهتر و امکانات تولیدی بهتری داشته باشند. کار کردن در سطح جهانی با تولید انبوه از سوی این شرکت ها سبب کاهش قیمت ها می شود و فروش خوبی نیز دارند.در ایران با محدودیت های به وجود آمده در مسائل داخلی و ارتباطات خارجی شرکت های کوچکی باقی مانده اند که نتوانسته اند به اندازه توان شان رشد کنند .


جهانیان در انتها با اشاره به شرایط نمایشگاه گفت: نمایشگاه مکانی ست برای عرضه محصولات مختلف و بازدیدکنندگان متنوع، اما متاسفانه در ۲۳ سالی که ما در آن حضور داشته ایم روالی تکراری طی کرده و هیچ گونه نوآوری و تغییرات نسبت به سالهای قبل در مدیریت و اداره نمایشگاه نمی بینیم. فقط فضایی در اختیار گذاشته میشود تا محصولات ارائه شوند. خوب است که در این زمینه از نمایشگاه های خارجی الگو بگیریم تا کیفیت و نحوه ارائه خدمات را بهتر کنیم. وقتی به عنوان بازدیدکننده به نمایشگاه های خارجی در چین، اروپا و دبی می روم فضاهای نمایشگاهی و خدماتی عرضه می کنند خیلی متفاوت است. در آنجا امکان قرارداد بستن وجود دارد و سیستم های بانکی در اختیار تولیدکنندگان است و تولیدکنندگان و خریداران به راحتی می‌توانند خریدو فروش انجام دهند . در حالی که در نمایشگاه های ما تنها فضایی به تولیدکنندگان اجاره داده می شود حتی به کیفیت آن هم توجه نمی‌کنند؛ برنامه ای وجود ندارد تا تولیدکنندگان را تشویق کند محصولات خود را عرضه کنند تا از کشورهای خارجی بازدید داشته باشند و با توانایی های آنها اشنا شوند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
باز کردن چت
1
سلام👋
آیا سوالی دارید که من بتوانم پاسخ دهم؟