دیدگاه‌هاصنفی

وجود نشریه شما برای صنایع چاپ و بسته‌بندی واقعاً مغتم است

علیرضا حبیبی مهر؛ مدیر بازرگانی ایرانچاپ

با سلام خدمت جناب آقای تفرشی و همکاران محترمشان در نشریه معتبر و تخصصی صنعت چاپ، قبل از هر چیز می‌خواهم چهل و چهارمین سال انتشار نشریه را صمیمانه به شما تبریک بگویم. خدا به شما قوت بدهد که این حرکت فرهنگی و صنعتی را که از سالیان پیش شروع کرده‌اید، ادامه می‌دهید.

این‌که با شرایط بسیار پیچیده اقتصادی و مشکلات متعدد دیگر، شما قادر بودید انتشار این نشریه وزین را به این مدت طولانی، ادامه بدهید، جای دست‌مریزاد دارد و خسته نباشد.

من سالیان متمادی است که با نشریه شما آشنا هستم و فکر می‌کنم شما اولین نشریه تخصصی بودید که در زمینه صنعت چاپ کارتان را آغاز کردید. حتی در صنایع دیگر هم من به‌ندرت چنین نشریه‌ای را به خاطر می‌آورم که قادر به ادامه باشند. (برفرض ماهنامه علم الکترونیک و صنعت پلاستیک). شما خوشبختانه با بهره‌گیری از تعدادی عاشق صنعت چاپ و متخصص توانسته‌اید ادامه بدهید.

وجود نشریه شما برای صنایع چاپ و بسته‌بندی واقعاً مغتم است. خصوصاً در این اواخر که شرکت در نمایشگاه‌های تخصصی به دلایل مختلف، ازجمله مشکلات مالی چاپخانه‌ها که الآن شرکت در چنین نمایشگاه‌ها هزینه‌های سنگینی را در بردارد و مسائل دیگر ازجمله گرفتن ویزا و …. شما توانسته‌اید با انعکاس مطالب جدید چه از نمایشگاه‌ها به‌صورت گزارش، چه از آخرین فناوری‌هایی که آمده، حالا با نگارش همکاران متخصصی که دارید، یا به‌صورت ترجمه، کمک زیادی بودید برای اینکه تا حد قابل قبولی کسانی که نشریه شما را مطالعه می‌کردند، با صنایع و فناوری جدید آشنا بشوند.

به‌هرحال من انتقادی ندارم به دلیل اینکه ماهنامه صنعت چاپ هم ازنظر چاپ و هم ازنظر محتوا بسیار تخصصی و باکیفیت است.

بازهم برای شما آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که روزبه‌روز موفق‌تر باشید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا