دیدگاه‌هاسیاست‌گذاریصنفی

ارزش ۳۸۶ رأی محمود نظری فراموش نشود!

با این انتخابات اتحادیه جدیدی متولدشده است

جلیل غفاری رهبر

انتخابات اعضای هیات مدیره اتحادیه چاپخانه‌داران، صحافان و تابلوسازان در ۲۶ فروردین، اولین دوره‌ای بود که صنف صحاف در قالب اعضای اتحادیه‌ای با مشارکت چاپخانه‌داران و تابلوسازان در رأی‌گیری شرکت می‌کردند. بنابراین اولین تجربه در نوع خود محسوب می‌شود. اما ازنقطه‌نظر جایگاه صحافان در صنعت چاپ به‌طور مشخص در اتحادیه چاپخانه‌داران تهران، لازم می‌دانم نکاتی را یادآور شوم

ابتدا انتخاب آقایان احمد ابوالحسنی، بابک عابدین و ابراهیمی را به‌عنوان هیات مدیره اتحادیه چاپخانه‌داران، صحافان و تابلوسازان تهران تبریک می‌گویم و برای آن‌ها در خدمتگزاری به اعضای اتحادیه آرزوی موفقیت می‌کنم.

  1. بسیاری از سخنان و اظهارنظرها و نیز خبرهای مربوط به انتخابات، تنها از چاپ و چاپخانه‌دار نام می‌برند. در حالی باید بدانیم دیگر اتحادیه چاپخانه‌داران وجود ندارد و تشکل موجود، (اتحادیه چاپخانه‌داران، صحافان، و تابلوسازان تهران) است و صحافان با حدود ۶۵۰ عضو که ۵۰۲ نفر می‌توانستند رای بدهند، سهمی چشمگیر در آن دارند و بخش مهمی از گرمی انتخابات این دوره، به خاطر حضور مؤثر صحافان به‌ویژه در ساعات اولیه رأی‌گیری در محل اخذ رأی بود.
  2. در هیاهوی رقابت‌های انتخاباتی و به‌ویژه چهره‌های اول دو ائتلاف رقیب، این واقعیت که رأی دوم درواقع متعلق به آقای محمود نظری بود، مغفول ماند. تنها می‌شنویم که صحافان هیچ منتخبی در هیات مدیره ندارند. درحالی‌که آقای نظری تعداد ۳۸۶رأی داشتند که فاصله زیادی با نایب‌رئیس منتخب دارد. چنانچه می‌دانید آقای بابک عابدین با ۲۹۰ رأی، رتبه دوم را احراز کرد که به فاصله‌ای نزدیک به صد رأی از آقای نظری قرار می‌گیرد. تنها چیزی که مانع انتخاب آقای نظری شد، محدودیت قانونی برای کسانی بود که دو دوره به عضویت هیات مدیره اتحادیه‌های صنفی درآمده‌اند و تنها در صورت کسب دوسوم آرای ماحوزه می‌توانند به هیات مدیره جدید راه پیدا کنند و بر اساس قانون، چنانچه دوسوم آرا را کسب نکنند، اصلاً رأی آن‌ها اعلام نمی‌شود.
  3. کافی بود صحافان به‌جای آقای نظری (با پذیرش ریسک دوسوم آرا)، یک کاندیدای جوان‌تر را معرفی می‌کرد تا جایگاه قطعی خود را تضمین کند.
  4. در شبکه‌های اجتماعی دیدم که خوشبختانه آقای بابک عابدین پیامی دلگرم‌کننده با تبریک به ریاست اتحادیه و همکاران دیگر داده‌اند که واقعاً جای خوشحالی دارد و می‌تواند نقطه پایانی بر یک‌فصل داغ رقابت‌های انتخاباتی قلمداد شود. ایشان در پیام‌های بعدی از نفرات چهارم و پنجم که نقش مهمی در انتخابات داشته‌اند، تشکر کرده بودند، اما فراموش کردند از آقای نظری که با ۳۸۴ رأی بعد از آقای ابوالحسنی بیشترین تعداد آرا را کسب کرده بود، تشکر کند.
  5. نکته دیگر این‌که در تبلیغات و رقابت‌های انتخاباتی، بداخلاقی‌هایی از طرف بعضی کاندیداها و هواداران آن‌ها صورت گرفت که تا حد تهمت پراکنی و برچسب‌های ناروا پیش رفت. حالا آن روزها گذشته ولی برای جلوگیری از تکرار چنین رفتارهایی باید اندیشه کنیم. بهترین راه، پذیرفتن خطا از جانب آن‌ها و محکوم کردن چنان رفتارهایی از سوی کاندیداهای محترم است. خوشبختانه، اعضای اتحادیه با حضور پرقدرت، مسئولانه و دوستانه خود در رأی‌گیری، نشان دادند که از آن تعداد اندک حرمت‌شکن، روی‌گردان‌اند و خواستار فضای صمیمانه، مسولانه و کارآمد در اتحادیه برای پیشبرد اهداف حرفه‌ای هستند.
  6. در پایان امیدوارم هیات مدیره منتخب اتحادیه به‌دوراز تفرقه، تمام همت خویش را درراه تحقق برنامه‌ها و اهداف مورد نظر همه رسته‌ها و اعضای اتحادیه به کار گیرد و از حمایت همه اعضا (چاپخانه‌دار، صحاف و تابلوساز) برای پیشبرد برنامه‌ها بهره‌مند باشد. به امید روزهای بهتر.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا