اخباراخبار خارجیویژه

DS Group به‌طور کامل به کارکنان واگذار شد

مالکيت کارکنان؛ مسير تازه‌اي براي پايداري در صنعت چاپ

در شرايطي که صنعت چاپ با فشارهاي اقتصادي، رقابت شديد و کمبود نيروي متخصص روبه‌روست، شرکت بريتانيايي The DS Group مسير متفاوتي را براي تضمين آينده خود انتخاب کرده است: واگذاري کامل مالکيت به کارکنان.

اين شرکت چاپ و خدمات پستي که در شهر کلاکتون-آن-سي فعاليت مي‌کند، از اول دسامبر ۲۰۲۵ رسماً تحت ساختار Employee Ownership Trust (مالکيت کارکنان) قرارگرفته است؛ مدلي که در آن سود، ثبات و موفقيت کسب‌وکار به‌طور مستقيم با نيروي انساني گره مي‌خورد. اين تصميم، نقطه عطفي مهم در ۲۵ سال فعاليت DS Group محسوب مي‌شود.

در اين ساختار جديد، مديريت حرفه‌اي شرکت حفظ‌شده و انتقال مالکيت به معناي کنار رفتن تيم مديريتي نيست Tracy Norton-Mead همچنان به‌عنوان مديرعامل سکان شرکت را در دست دارد و در کنار او، Chris Corke، مدير مالي شرکت، نقش کليدي در هدايت مالي و استراتژيک مجموعه ايفا مي‌کند. بنيان‌گذار شرکت، Allistair Hunter نيز در جايگاه رئيس هيئت‌مديره باقي‌مانده است.

مدل مالکيت کارکنان که در سال‌هاي اخير در برخي صنايع بريتانيا موردتوجه قرار گرفته، به‌ويژه براي صنعت چاپ مزاياي قابل‌توجهي دارد؛ صنعتي که موفقيت آن بيش از هر چيز به مهارت، تعهد و تجربه نيروي انساني وابسته است. در اين مدل، کارکنان نه‌تنها نيروي اجرايي، بلکه ذي‌نفع مستقيم آينده شرکت هستند.

هانتر در توضيح اين تصميم مي‌گويد «هميشه باور داشتم کساني که براي رشد شرکت زحمت مي‌کشند، بايد از ثمره آن‌هم بهره‌مند شوند. اين مسير از سال‌ها پيش در ذهن من بود.»

هدف از اين انتقال مالکيت، تقويت امنيت شغلي، افزايش حس تعلق، همکاري بيشتر ميان تيم‌ها و توزيع عادلانه موفقيت‌هاي مالي شرکت عنوان‌شده است؛ عواملي که مي‌توانند در صنعتي با حاشيه سود فشرده، نقش حياتي داشته باشند.

DS Group با حدود ۲۰ نفر پرسنل، گردش مالي بيش از ۳ ميليون پوند و فعاليت در کارخانه‌اي به مساحت ۱٬۳۹۳ مترمربع، نمونه‌اي از يک کسب‌وکار چاپ متوسط است که آينده خود را نه در فروش به سرمايه‌گذاران بيروني، بلکه در سرمايه‌گذاري روي نيروي انساني مي‌بيند.

تريسي نورتون-ميد نيز اين تغيير را گامي مثبت براي مشتريان و کارکنان مي‌داند و تأکيد مي‌کند که کيفيت، نوآوري و خدمات بدون وقفه ادامه خواهد داشت، با اين تفاوت که اکنون کارکنان نقش واقعي‌تري در تصميم‌سازي و آينده شرکت دارند.

او مي‌گويد: «ما وارد فصل تازه‌اي شده‌ايم، اما ارزش‌هاي اصلي DS Group تغيير نکرده است. هدف ما اين است که در کنار ارائه خدمات ممتاز، آينده‌اي پايدار و مشترک براي تيم بسازيم.»

تصميم DS Group نشان مي‌دهد که مدل مالکيت کارکنان مي‌تواند يکي از راه‌حل‌هاي عملي براي پايداري، انگيزش و حفظ سرمايه انساني در صنعت چاپ باشد؛ صنعتي که بيش از هر زمان ديگري به اعتماد و مشارکت واقعي نيروي کار نياز دارد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا