اخبار

مذاکره تشکل‌های صنفی صنعت چاپ ایران با نهادهای دولتی چین

در بازدید چاپکاران ایرانی از نمایشگاه chainaPrint 2025 صورت گرفت:

نمایشگاه چاینا پرینت ۲۰۲۵ در پکن، بزرگ‌ترین نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی در شمال چین، خود را در قد و قواره‌ای قابل‌رقابت با نمایشگاه دروپا نشان داد. نه‌تنها ازنظر وسعت فضا و تعداد سالن‌ها و شرکت‌ها، بلکه حتی از نظر حضور برندهای معتبر اروپایی.

خانواده بزرگ چاپ ایران، از این رویداد استقبال کرد و جمع قابل‌توجهی از چاپکاران و مقامات صنفی از این نمایشگاه دیدن کردند.

 رئیس اتحادیه چاپخانه‌دار، صحاف و تابلوساز تهران به همراه تنی چند از مسئولان صنفی و مدیران چاپخانه‌های تهران و شهرستان‌ها، در این بازدید، ملاقاتی با مدیرکل اداره دولتی صنعت و فناوری اطلاعات حزب کمونیست چین داشت و درباره مقدمات امضای یک تفاهم‌نامه با آن‌ها مذاکره کرد.

گسترش همکاری نمایشگاهی از دو طرف و تسهیل تجارت در حوزه صنایع چاپ و بسته‌بندی ازجمله موارد بیان‌شده در این دیدار بود.

نوید مجلسی که سابقه ۱۵ سال حضور در چین و تجارت و آموزش در حوزه صنعت چاپ و بسته‌بندی در این کشور دارد، به‌عنوان هماهنگ‌کننده اتحادیه با نهادهای دولتی چین معرفی شد.

گزارش مبسوطی درباره این رویداد و مذاکرات رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران و نیز شماری دیگر از بازدیدکنندگان را در ماهنامه صنعت چاپ شماره ۵۱۸ (خرداد ۱۴۰۴) می‌خوانید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا